Velkommen til min blog…

0

Så skete det! Jeg er blevet blogger.. eller jeg har lavet et site, taget et passende foto af mig selv (passer ikke – der blev ikke kun taget ét, men en del, før det blev nogenlunde) og rent faktisk skrevet mit første blogindlæg – yaay! Det lå ellers ikke lige til højrebenet, at skulle skrive om mine tanker og følelser, så du og andre kan læse dem frit. Men efter nogen tids overvejelse, kom jeg frem til, at mine tanker om livet og det, der følger med, når man som jeg selv, har en kronisk sygdom, måske kan hjælpe dig med at forstå, at du ikke er alene og at de medfølgende bekymringer og følelser er noget vi deler.

Camillas Dagbog vil tage afsæt i mit liv og i min sygdom, type 1 diabetes, som jeg har levet med siden jeg var 12 år gammel. Det har selvsagt gjort, at jeg i en tidlig alder har skullet forholde mig til, at jeg resten af mit liv skal måle blodsukre, tælle kulhydrater og ikke én dag, kan holde fri fra det; noget, jeg tror generelt har styrket mig som person, men som også har været ophav til en del tanker om liv og død og gjort, at jeg til tider skal håndtere angsten for at få komplikationer og ja, dø for tidligt. Som jeg vil skrive om senere, er jeg blevet mor til Axel i november 2018, hvilket har lagt en ekstra dimension oven i det at skulle leve med en sygdom og samtidig tage ansvar for et lille nyt liv.

Jeg håber derfor at jeg med min blog kan samle og nedfælde nogle af de tanker og lidt af den lommefilosofi jeg går rundt med i hverdagen, både for min egen skyld, men også for dig der måske går med en sygdom, tankermylder og/eller blot er nysgerrig ♥

Følg min blog via Bloglovin

Related Posts

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

© All Right Reserved
Proudly powered by WordPress | Theme: Shree Clean by Canyon Themes.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Instagram